TCCoA Forums - View Single Post - EGR wiring help!!!

View Single Post
post #8 of (permalink) Old 03-19-2017, 10:32 AM
Woodman
PostWhore
 
Woodman's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Duluth, MN
Age: 42
Posts: 1,583
Garage
Quote:
Originally Posted by Natesriv View Post
no leaks as far as I know. I had to take out the unit to put in new lights for the burnt out ones..

I think I have the right colors. I posted on a Mustang site and I'm being told I'm correct.

I MAY have damaged the EVP on top of the EGR, but I can buy a new one and pop that on..

I suspect my auto climate control just may be old and done...

I can use manual and that's not a problem..

If you moved the unit, one of the lines popped off. Possibly not at the connector, but under the dash. If all the air is going through the defrost, it's the one that goes up behind the gauges. I had a leak on mine behind the glove box, pushing it back onto the nipple fixed it. Trace them, find where it's loose/off, problem solved.

97 Thunderbird LX (The GT Bird)
2003 Explorer WAP block with Modular Head Shop "street ported" heads and Stage 2 PI NA cams, 75mm Accufab throttle body, C&L upper intake plenum, Kooks 1.75" primary/3" collector headers, 2.5" full exhaust with mid mount Magnaflow dual in/out muffler, 24lb/hr injectors, 80mm MAF, Tuning from Don @ www.lasotaracing.com, CAI that feeds from fenderwell. Jmod, 3.73:1 TL in Mark VIII carrier, Mark VIII aluminum LCAs, 93 Mark VIII driveshaft, PBR brakes (soon to be Cobras), 18x9 wheels with 35mm offset, 255/40/ZR18 Tires, Front and Rear strut/shock bracing, GR-2 shocks, Eibach 1.5" springs, 1989 SC front and rear sway bars.
Woodman is online now  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome