fuel pump???? - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 05-16-2010, 08:42 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: May 2010
Location: Indiana
Posts: 23
fuel pump????

today somewhere around 2nd or 3rd gear I had a loss of power and the engine was running very rough. I though I blew something.....pulled over and low fuel light came on.....waited about 10 min and restarted fine. We are not sure what happen. Possibly a fuel pump going out? And after that point the check engine light would come on for a few mins. then go back off......It is the original fuel pump on my 89

Melissa
89 black 5 speed
mellbutler is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-17-2010, 10:48 AM
PCD
Confirmed V6 Nut
 
Join Date: Aug 2002
Location: Dubuque, Iowa
Age: 62
Posts: 2,261
Mel, how much gas did you have in the tank?

The Parts Bin Special is DEAD! It is being parted out.
PCD is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome