Tranny issues - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 06-03-2010, 08:15 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Location: West Michigan
Posts: 11
Tranny issues

I have a 93sc, auto with 129,000 miles on the od. Recently the trans just started spewing transmission fluid. I tried to locate where it was coming from with no luck. So after letting it sit I decided I would put some fluid in it and fire it up to see where the problem lied. Well it did not spew it out at first, I drove it a couple of days (not to far or for very long) no problem. One day I figured maybe it was just one of those things and took it for a good hour ride. Well, on my way home I started to notice that the trans was slipping. So, I stopped looked under the car and the transmission fluid was just pouring out, by the front pump/converter area. So what gives, is the tv cable the problem, bad front seal, is this something that anyone hear has ever experienced for themselves. Thoughts? please, I miss driving my car.
93scbird is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 07-01-2010, 06:24 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Location: West Michigan
Posts: 11
was a bad front seal, all is good now.
93scbird is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 07-02-2010, 06:19 PM
Seasoned PostWhore
 
dDUBb's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Nor-Cal
Age: 38
Posts: 4,139
Garage
Sometimes the only way to find the problem is to tear the thing apart .. Thanks for the Fixed update though.
dDUBb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 07-06-2010, 04:29 PM
PostWhore
 
David Neibert's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: St. Charles MO
Posts: 1,324
I'd start saving up for a rebuild, with 129K miles it can't last much longer.

David

1991 SC AOD 4.2..2.3 Whipple..........10.910 @ 125.61
2016 SRT Challenger Hellcat..................707HP/650TQ
David Neibert is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome