headgasket prob - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 11-13-2003, 04:38 AM Thread Starter
2nd Gear Poster
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 61
headgasket prob

i was wondering if anyone has had this prob my headgasket went. no water in the oil the thing is that it is a rebuilt motor with about 3.000 mile on it and i have not beat on it at all just everyday driveing what could couse this to happend maybe a blockage in the block or something i dont konw but if anyone has had this happend or would know why it would happend i could use your help thanks.
sleepy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-13-2003, 07:42 PM
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 724
Plugged cat would do it. Or if they used the old head bolts.
93SC is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome