replacing 02 sensors - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 07-05-2007, 03:11 PM Thread Starter
PostWhore
 
decipha's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: New Orleans, LA
Posts: 1,485
replacing 02 sensors

trying to replace my 02 sensors yet i don't have the diagram on it, if some one can tell me the factory wiring, i'd be greatly appreciated. thanks all.

factory o2 sensor#: fosf-9f472-aa

92 ford thunderbird lx v8 5.0

im thinking:
white wires for heater
black is ground
tan is ecu

O&E Speed Shop - 2333 Aberdeen St. Kenner, LA
EFI Calibrator - decipha @ EFIDynoTuning
http://www.efidynotuning.com/tune.htm
decipha is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-05-2007, 04:15 PM Thread Starter
PostWhore
 
decipha's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: New Orleans, LA
Posts: 1,485
i got it, dmm is my friend

for those who need to know

whites are heater
black is ECU
tan is grnd

ford does dumb things

O&E Speed Shop - 2333 Aberdeen St. Kenner, LA
EFI Calibrator - decipha @ EFIDynoTuning
http://www.efidynotuning.com/tune.htm
decipha is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome