Oil Pressure Problems - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 10-07-2005, 06:59 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Oct 2005
Location: Peoria, IL
Age: 41
Posts: 3
Question Oil Pressure Problems

When I start my car the pressure is in norm, but as soon as I start driving it the pressure goes all the way up. It seems to be running pretty good other than fixing an exaust leak from EGR. I am thinking possibly oil sending unit. Any Ideas?
iamshades78 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-08-2005, 07:31 AM
2nd Gear Poster
 
BogusSVO's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pensacola,Florida
Age: 48
Posts: 109
Send a message via AIM to BogusSVO Send a message via Yahoo to BogusSVO
try a diffrent sender, and also check it with a mechanical gage.

since it keeps going up makes me think of a bad sensor
BogusSVO is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome