? for those that have had bad motor mounts - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 02-22-2005, 09:33 PM Thread Starter
Seasoned Veteran Poster
 
95BLKLSC's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Westport, MA
Posts: 974
? for those that have had bad motor mounts

think I might have a bad motor mount contributing to the damn vibration that I've been trying to find (already rebuilt my whole front suspension including rack).

so here's my question, what symptoms did you notice before replacing, and what was the before and after difference? Did it fix your problem?

I don't expect this to be my problem but would it be possible for a slightly bad motor mount to contribute to a vibration felt partially in the steering wheel and partially on the rest of the car?

I'm also going to be checking the pinion angles. I've already checked my sub frame and I'm 99.99% sure it's not in the wheels or tires. (vibes with new freshly balanced tires, vibes with rims and tires from another car that doesn't vib at all)

So any input regarding motor mounts would be appreciated.

95 LSC- Mods: 2.5 dual exhaust, 3.73s, 17x9 cobra R Rims, SCT dyno tune, MM driveshaft, 249 rwhp/ 268 ft lb tq
97 Base- Mods: Forged motor, Eaton m112, 2.76 pully, too many mods to list..........
My Car Domain Page
95BLKLSC is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome