lost reverse n 4th gear but they came back? - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 01-14-2007, 03:54 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 25
Thumbs down lost reverse n 4th gear but they came back?

ive been having tranny trouble for a couple months, first it would completely slip first thru 3rd and not go into 4th but reversed fine, then one day about a month and a half ago reverse and neutral stopped working but the car drove fine 1-3. Now yesterday in the rain i slid the back out for a second n heard a clump and now reverse anbd neutral work but the car shakes and revs when pulling off from a stop and revs a lil between shifting.


what could this possibly be? somebody told me when my reverse went out somethin about the od n reverse bands broke but reverse is back to normal? any help please?
5.0_Mo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-14-2007, 08:00 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 25
anybody?
5.0_Mo is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome