ok has this happend? - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 08-20-2015, 11:53 AM Thread Starter
4th Gear Poster
 
Join Date: Dec 2012
Location: lakeland fl
Posts: 281
ok has this happend?

I just replaced my hubs when I did the bushings up front because the left tire locked up couldn't move it.

that hub the original stopped wanted to work I guess.

so I replaced both of them and recently I went to get it aliened the right has a shake to it. like it is bad so the guy said who was going to do the alienment said come back when you get it fixed with in 6 months and it would be free.
so has some one had that happen is it normal that moog did that it is a first and I will still get there stuff. but I am stumped to be honest
95mercxr7 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome