no/intermittent high beams - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 9 (permalink) Old 11-18-2004, 12:56 PM Thread Starter
Johnny Bling Bling
 
93 lx's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lunenburg, MA
Age: 41
Posts: 3,811
Send a message via AIM to 93 lx
no/intermittent high beams

as stated. my highbeams work rarely. dont know why. bought a new headlight switch, and a new multifuntion switch....neither fixed the problem. need some ideas now. dont use highs all the time, but it would be nice to use them when i need to. im blind! i checked my computer at work, and there is no relay listed.

2003 Ford Expedition: 5.4L, harley supercharger, 2.93 upper pulley, 4lb lower pulley, c&l plenum, jlp cai, LFP SBTB, FTSP, Magnaflow 3" catback, Eclipse AVN-5510, white face gauges, cobalt c2 boost gauge, ddm hid's, 379 rwhp, 465 rwtq sold 11/3/12

2009 Ford Flex Limited AWD
93 lx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 11-18-2004, 08:23 PM
Veteran Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Massachusetts
Age: 42
Posts: 708
maybe the bulbs????

94 V8 on 17" custom paint, R.I.P
97 Mark VIII LSC yeah
08 Ford Edge, white for now
modbird is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 11-18-2004, 08:24 PM
Veteran Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: Massachusetts
Age: 42
Posts: 708
Maybe the car just wont cooperate without the GFX on. I bet thats it.

94 V8 on 17" custom paint, R.I.P
97 Mark VIII LSC yeah
08 Ford Edge, white for now
modbird is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 9 (permalink) Old 11-19-2004, 01:16 AM
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,064
MFS yo.....word to your mottha...

--Craig
Deus003 is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 11-19-2004, 06:17 AM Thread Starter
Johnny Bling Bling
 
93 lx's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lunenburg, MA
Age: 41
Posts: 3,811
Send a message via AIM to 93 lx
Quote:
Originally posted by Deus003
MFS yo.....word to your mottha...

--Craig

"bought a new headlight switch, and a new multifuntion switch"

2003 Ford Expedition: 5.4L, harley supercharger, 2.93 upper pulley, 4lb lower pulley, c&l plenum, jlp cai, LFP SBTB, FTSP, Magnaflow 3" catback, Eclipse AVN-5510, white face gauges, cobalt c2 boost gauge, ddm hid's, 379 rwhp, 465 rwtq sold 11/3/12

2009 Ford Flex Limited AWD
93 lx is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 11-19-2004, 08:56 AM
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,064
Sorry....it was to late/early for a sane me....

--Craig
Deus003 is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 11-19-2004, 09:51 AM
PostWhore
 
joshbea6's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, Ohio
Age: 45
Posts: 1,601
Send a message via AIM to joshbea6
do you have auto dims?

if so it is a possibilty that the sensor there is on the fritz.

1997 LX Sport 4.6L 2.73 , MODS=SCT tuned/J-Mod/Trans Cooler/Dyno max Cat-Back/NgkPlugs/Mac cold air/March UD's/FRPP aluminumcarrier3.73's(spare for strip use)/ PI cams + PI intake manifold w/adapter plate/ Mark VIII Convertor/80mm L-Maf/70mm TB/ Mark VIII 1 piece shaft/Cobra R' wheels/ Kumhos 235/60/16 - White leather w/ blue cloth seats - white face gauges in 95 cluster
joshbea6 is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 11-19-2004, 10:54 AM Thread Starter
Johnny Bling Bling
 
93 lx's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Lunenburg, MA
Age: 41
Posts: 3,811
Send a message via AIM to 93 lx
Quote:
Originally posted by joshbea6
do you have auto dims?

negative on the autolamps

2003 Ford Expedition: 5.4L, harley supercharger, 2.93 upper pulley, 4lb lower pulley, c&l plenum, jlp cai, LFP SBTB, FTSP, Magnaflow 3" catback, Eclipse AVN-5510, white face gauges, cobalt c2 boost gauge, ddm hid's, 379 rwhp, 465 rwtq sold 11/3/12

2009 Ford Flex Limited AWD
93 lx is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 11-28-2004, 08:08 AM
PCD
Confirmed V6 Nut
 
Join Date: Aug 2002
Location: Dubuque, Iowa
Age: 63
Posts: 2,261
Have you checked the wiring? Think you may have a scraped or cut wire somewhere.

The Parts Bin Special is DEAD! It is being parted out.
PCD is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome