low speed thudding!? - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 03-22-2004, 12:20 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 861
low speed thudding!?

sometimes when driving at low speeds i get this thud thud thud noise like i'm going over expansion joints, but i'm not? seems to be speed related but not engine speed related. any ideas on what to start looking at?
XR7kid is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-24-2004, 03:28 PM
1st Gear Poster
 
catbirds galaxie's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: West of Houston
Age: 54
Posts: 33
I replaced my upper / lower arms, shocks and mounts, end links. All the noises went away. Now I think I have bad engine mounts. no big deal. It's all been done here by some one, and I allways get good advise here.

T-Birds: 1996 lx sport, 1995 lx 4.6
2002 Crown Vic LX Sport, 2006 Mustang GT
1991 F-250 LXT Lariet Diesel
Projects:
1966 Ltd 2dor, 352 4V, 1965 glaxie 500, 390 4V
1970 XR7, 351C 4V
1976 Corvette, 1960 Ranchero
An Original Curbster and Pround Member of The Curb. The Curb
catbirds galaxie is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome