I replaced the fender & the hood, but can't get it to latch - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 04-08-2006, 06:54 PM Thread Starter
3rd Gear Poster
 
The Mach Says's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Orlando, FL
Age: 44
Posts: 158
I replaced the fender & the hood, but can't get it to latch

Well, I disassembled the T-bird today, but had some trouble putting it back together.

I first started by removing the black fender liners on both sides after I jacked the car up and removed the tires. Once that was done I removed the hood, and the corner lights. I then started to remove the bumper cover, but couldn't do it. I can't figure out how to remove those 3 rivets (?) on the top of the front bumper cover. Well, given that problem, I couldn't do the header panel and the light.

I then decided to go ahead and remove the damaged fender, and replaced that; no problems. (I actually have a working power antenna now since the replacement fender still had one attached to it). Installed the replacement hood, and, reattached the bumper cover, and everything else, lowered the car off the jackstands, and began aligning the hood.

I CAN'T FOR THE LIFE OF ME GET IT TO LATCH. I don't know why I can't, but it's a *****; I may have even bent the latch, but I can't tell for sure. I think I'll be letting the body shop align it properly when I take it to get it painted. I'll just tie the hood down while I drive it to the body shop. I'll have them do my light and header panel also, unless someone here can give me a tip on how to do it myself. I can't imagine them charging me more than 2 hours of labor for the header panel and light.

JC

'06 Black Trailblazer SS; '13 Grey GLI

Gone but not forgotten:
'03 Black Mach 1 A4 (13.7 @ 104); '03 Torch Red Mach 1 M5 (13.4 @ 106), '01 White SVT Lightning (13.4 @ 103), '78 Silver Z28, 2 Mark VIII's, 3 T-Birds, '98 Black SVT Contour #4115
The Mach Says is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-11-2006, 08:29 PM
PostWhore
 
Maic's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Houston
Age: 49
Posts: 1,311
Quote:
Originally Posted by The Mach Says
Well, I disassembled .................................. the hood.

I CAN'T FOR THE LIFE OF ME GET IT TO LATCH. I don't know why I can't, but it's a *****; I may have...............also, unless someone here can give me a tip on how to do it myself. I can imagine them charging me more than 2 hours of labor for the header panel and light.

JC

SELL IT , im willing to Pay you $425 !!!!!!!!!!!!!!

Maic.


My idea of "help from above"... Is a sniper on the Roof
Maic is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome