Anyone installed MN12Performance Front Kit - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 10-19-2002, 04:04 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 204
Anyone installed MN12Performance Front Kit

Just finishing up this front end project, and I just wanted to make sure I am reading this right.

It looks like from the instructions that we don't put back the big washer on the front of the strut rod. Rich provides a (gold) 7/8" washer, and it looks like it takes the place of the cupped washer that was there from the factory.

Am I looking at it right?
Silkwood is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-21-2002, 11:57 AM
02 Explorer Pioneer
 
timb's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Cumming, GA
Age: 51
Posts: 2,880
Correct.
timb is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-21-2002, 09:14 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 204
Awesome, thanks.
Silkwood is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome