I think my DIS Ignition Module Is bad - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 06-25-2004, 09:54 AM Thread Starter
PostWhore
 
Join Date: Jul 2002
Location: Sun city, ca
Posts: 1,278
I think my DIS Ignition Module Is bad

It turns over like nothing is wrong (maybe a bit faster). I have good fuel pressure. I am going to check the power to each coil pac. But I don't know if that is it. I doubt my trouble shooting skills. So If any one has a sure fire way to fix my no firing car...HELP!

P.S. Can I get a ignition Module from a junk yard?

P.P. S. THe car has had a miss durring acceleration for about three weeks.

2011 Kia Sorrento
1996 T-bird
*SOLD* 2007 Suzuki M50

Looking for a new ride!
funderbird is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 06-25-2004, 11:03 AM
PostWhore
 
MadGoat's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Tucson, AZ
Age: 33
Posts: 1,072
Send a message via AIM to MadGoat Send a message via MSN to MadGoat
could you have blown a computer fuse... the car will crack but not fire it it computer fuse out or burnt up...

get under the hood and look at the number 15 fuse (think its 15)

if any of them are burnt out, replace them.


One of my coil packs went and it also had a missfir like that, but unlikly both would go at the same time. I replaced them both to save time while I was at it...

get the nice ones from
http://www.supercoupeperformance.com/


there are great, and you can open your gap a little.

MG

MadGoat's Birds
94 Thunderbird LX 4.6L PI
03 Aluminum PI Engine, J-Mod, Aluminum one piece drive shaft, 3.27's, 2.5" to single 3" custom MagnaFlow exhaust, 07 17x8 Bullit Wheels
97 Thunderbird LX 4.6L V8
RIP
MadGoat is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 06-25-2004, 12:02 PM Thread Starter
PostWhore
 
Join Date: Jul 2002
Location: Sun city, ca
Posts: 1,278
You rock MadGoat! I have a fuse that is bad! I had this problem about three years ago. I just forgot about it....Thanks agian Eric

2011 Kia Sorrento
1996 T-bird
*SOLD* 2007 Suzuki M50

Looking for a new ride!
funderbird is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 06-25-2004, 12:16 PM
PostWhore
 
MadGoat's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Tucson, AZ
Age: 33
Posts: 1,072
Send a message via AIM to MadGoat Send a message via MSN to MadGoat
Glad I could help!

Now get that birddy on the road!!!



MG

MadGoat's Birds
94 Thunderbird LX 4.6L PI
03 Aluminum PI Engine, J-Mod, Aluminum one piece drive shaft, 3.27's, 2.5" to single 3" custom MagnaFlow exhaust, 07 17x8 Bullit Wheels
97 Thunderbird LX 4.6L V8
RIP
MadGoat is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome