I need some help here!! - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 08-26-2007, 02:48 PM Thread Starter
2nd Gear Poster
 
chadder1313's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: West Virginia
Age: 32
Posts: 62
Send a message via AIM to chadder1313
I need some help here!!

Well i finally got my car all back together. I recently just put rods and mains in. So i got everything hooked up and all the fluids in and i go to start it and nothing. Just keeps cranking. So i chcked the fuel pressure: good. Checked for spark and its got spark. I even sprayed some starter fluid in just to see what it would do and it did fire. So im thinking the injectors are not injecting fuel. My question is what would cause this? I need some help!

Chad MA-DRT
1992 SC AOD

1990 SC M5R2 "Beater"

www.mamn12.com
chadder1313 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-26-2007, 06:48 PM
5th Gear Poster
 
fl96thunderbird's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Lake Placid, FLORIDA
Age: 40
Posts: 429
Send a message via Yahoo to fl96thunderbird
Are the injector wire hareness' actually pluged in? Its the little things that bite you in the butt. Or maybe the wrong harness plugged into the wrong injector, so fuel isn't sprayed at the right time?

SOLD the 96 in favor of a 97 ABS, TC, Sunroof
OEM E46 Bi-Xenon D3S


XBox 360 gamertag: POPIMP96
fl96thunderbird is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome