charging woes - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 10-04-2007, 05:30 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Indiana
Posts: 8
charging woes

I have A 89 lx 3.8 will not charge replaced alt brushes&regulator found burnt fuse link at starter relay is this cause of no charge thank 4 input
mrlucky1128 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-09-2007, 04:49 PM
Seasoned Veteran Poster
 
4.3Lcougar's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ricelake WI
Age: 38
Posts: 955
if you have a short in the system anywhere in the battery circuit, it will naturally go to the least resistance path.... a ground. so if you found a bad fuse change it and go from there.

1985 THUNDERBIRD CFI 5.0L..
h-pipe, shorty headers, stock everything else


DEDICATED TO THE SURVIVAL OF COUGARS AND THUNDERBIRDS
4.3Lcougar is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome