Ignition problem - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 11-12-2003, 03:24 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Posts: 6
Ignition problem

Ive searched but i couldnt exactly find what i was looking for.

I have a 93lx with a 3.8. Recently it stopped starting. Acts like its the ignition switch, but im not sure. Turning it by key, it will not start.. no clicking, no nothing. If you put the key in, turn it to run/on.. and jump the silenoid it will start just fine.

Any ideas? Is the ignition switch the box on the column held in by the two safety torx bolts?

James
Imkunfused is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-12-2003, 11:19 PM
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 493
Yeah, that's it. I dont think they're tamper-proof torx, though. Mine weren't.
Vegeta99 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome