NO Heat! - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 11-12-2002, 01:23 PM Thread Starter
3rd Gear Poster
 
Join Date: Nov 2002
Location: MotorCity
Age: 38
Posts: 150
Unhappy NO Heat!

My car has got a little over 100,000 miles on it and today on the way to school the heat just wasn't kicking out like it should, it was almost cold. Any ideas???

I replaced the T-stat today after this happened but no luck.

I have never had the Head Gaskets done, and I don't think they are blown YET cause I didn't see anything in my oil or antifreeze.

I hear the blower motor running and can feel air being pushed out so I know its not the blower motor.

What should I try next???

Water Pump?
Flush Rad again? (Just did this in the summer)

I'm going to check the passenger side floor board tonight, to see if its wet.

Thanks,
Brian
krazy3o4 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-12-2002, 01:59 PM
PostWhore
 
Join Date: Aug 2002
Location: LA aka NW FL
Posts: 1,544
The water pump being bad would should up as an engine overheat not a lack of heat in the car. If your thermostat is opening (the gauge moves up to normal) then water is flowing and you need to check the climate controls. You maybe should be looking for a vacuum leak or electrical problem causing one of the air routing doors to be open when it should be closed or vice versa, or though a lot less likely a clogged heater core.
doodaa is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome