Tranny issues - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 07-28-2007, 11:03 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 23
Tranny issues

I think that I am having some tranny issues....hopefully one of you can help me.

When I hit about 35 and 60 mph I het a weird vibration in the car. It is definatly mot a wheel balance thing it seems to happen right around shifting. Its almost like a jolting for about 2-4 seconds. Anyone have any ideas? Thanks

Brian
1BDCAT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-28-2007, 11:09 PM
6th Gear Poster
 
jnk3846's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Denver
Posts: 658
sounds like tranny t.c shudder. http://forums.tccoa.com/search.php?searchid=1095367

Last edited by jnk3846; 07-29-2007 at 05:00 AM.
jnk3846 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome