4R70W tear down no sleeve? - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 05-09-2010, 01:02 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2007
Location: AZ
Posts: 19
Question 4R70W tear down no sleeve?

Just finished tearing it down and to my surprise I don't have that sleeve
and oil passages on the output shaft.
Trans is out of a 95 F-150- is this common
Dominick is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-09-2010, 01:05 AM
SuperNewbie
 
supergordo's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Las Vegas
Posts: 2,869
Garage
Send a message via Yahoo to supergordo
The 4R70W does not have the sleeve on the output shaft. That would more likely be found on the eariler AODE's and AOD's.

1995 Cougar XR7 4.6
1997 Thunderbird LX 4.6
1977 Country Squire 460
1985 Capri RS 5.0, 5spd
1997 Thunderbird 4.6
1984 Capri RS 5.0,5spd
supergordo is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-09-2010, 01:37 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2007
Location: AZ
Posts: 19
Ok thanks I have the 3 vids and a ATSG book and everything
was showing a sleeve lol.
Dominick is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome