Tranny problem or not? - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 08-13-2010, 05:54 PM Thread Starter
1st Gear Poster
 
MontrealV8's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Montreal, Canada
Posts: 47
Tranny problem or not?

Ok so here's my question and I hope someone can help me with this... 1st and 2nd gear works beautiful but when I get to the 3rd gear the RPMS obviously drops to about 1000 and normally it shoud go up as I step on the gas but it doesnt it stays at 1000 RPMS unless I take my foot off the gas and press again and I don't seem to have any power to the wheels if I don't do so. I don't even hear the exhaust when it happens unless like I said Itake my foot off and step on it again. I find it strange that I would only have problems with the 3rd gear.. Am I looking at something that has to do with the transmission or is the problem elsewhere? Thank for the help !
MontrealV8 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome