missing od button wires? - TCCoA Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 11-17-2013, 10:07 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2013
Location: Lovettsville, VA
Posts: 7
missing od button wires?

Have the console taken apart trying to fix my od button that hasn't worked since I bought the car and I think I may have found why ... the only wires coming from the shifter are the brown/yellow illumination wires for the shift indicator.

Any thoughts? I am correct in my thinking there should be two pigtails from there, one for the illumination and one for the od button?

Is it warp speed button wiring time?

-Fred
jinho is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TCCoA Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome